Squash pilots

Er is weer een klein beetje licht aan het eind van de tunnel voor spelers tot 27 jaar. De overheid gaat deze maand een aantal pilots draaien, waar ook squash deel van uit gaat maken. Dit betekent dat squashers onder de 27 jaar (dus tot en met 26 jaar) eenmalig weer de baan op mogen. Helaas nog niet in Alkmaar, maar wel op een van onderstaande dagen bij de volgende centra:

Zaterdag 10 april Squash Utrecht 575 personen*
Zondag 11 april Frans Otten Stadion, Amsterdam 675 personen*
Zaterdag 24 april Houtrust, Den Haag 575 personen*
Zondag 25 april Squash Almere & N.n.b. 400 personen*

Voor meer informatie over de squash pilots verwijs ik graag naar het originele bericht van SBN.

Ben je geen lid? Meld je hier aan en ontvang informatie over de pilot. In het geval dat je geen lid bent betaal je de normale baanhuur die geldt in het centrum waar je heen gaat.

Ben je wel lid (in ons centrum)? Meld je dan ook aan via diezelfde link én neem vervolgens contact op met Rick via rick.voogd@hotmail.com, dan krijg je een voucher toegestuurd waarmee je (gratis) eenmalig in een ander centrum kan spelen op een van bovenstaande data dat de pilots plaatsvinden.

Belangrijke informatie in het kort:

  • Reserveer bij het desbetreffende centrum. Wil je squashen in Amsterdam, ga dan naar de website van het Frans Otten Stadion en lees daar verder hoe je een afspraak moet maken bij die club.
  • Je moet in het bezit zijn van een negatief testbewijs (via www.testenvoortoegang.nl). Dit staat ook in de informatiemail die je zal ontvangen van de squashbond als je je hebt aangemeld via een van bovenstaande links.
  • Enkel spelers tot 27 jaar (tot en met 26 jaar) mogen meedoen aan deze pilot.
  • Binnen de centra gelden de coronamaatregelen zoals deze vlak voor de lockdown ook golden. Draag binnen een mondkapje, houdt 1,5m afstand (ook op de baan!), blijf thuis bij klachten, etc.

Perspectief
Wij delen het enthousiasme van de squashbond en zien dit als een eerste stap in de goede richting. Wij hopen dat de pilots positief uitpakken, zowel voor de centra als voor de deelnemende squashers. Als het meezit kan ’testen voor toegang’ zorgen voor de eerste versoepelingen. Of dat ook zal gaan gebeuren, is nog even afwachten. We zullen jullie op de hoogte houden van de ontwikkelingen.