Gesloten wegens Coronabeleid

Update 27 mei
Op woensdag 27 mei heeft minster president Rutte kenbaar gemaakt dat de sportscholen vanaf 1 juli haar deuren weer mogen openen. Dit heeft ook positieve gevolgen voor onze squashsport! Als de situatie het toelaat kan er ook vanaf 1 juli weer gesquasht worden. Er wordt nu nog druk gewerkt aan de maatregelen die genomen moeten worden om squash vanaf 1 juli veilig en verantwoord te kunnen laten plaatsvinden. Meer informatie hierover zal gedeeld worden wanneer dit geconcretiseerd is, maar in ieder geval vóórdat wij de deuren openen.

Lees hier meer over in het artikel op squash.nl.

————————————-

Update 6 mei
Op woensdag 6 mei heeft minister president Rutte in zijn persconferentie laten weten dat binnensporten tot 1 september 2020 niet zullen mogen plaatsvinden. De komende periode zal er gekeken worden of er eventueel mogelijkheden zijn om binnensporten eerder te laten plaatsvinden. Zodra hier meer over bekend is zullen we dit laten weten, maar vooralsnog zal ons squashcentrum tot 1 september gesloten zijn.

————————————-

Update 21 april
Op dinsdag 21 april heeft minister president Rutte in zijn persconferentie laten weten dat de Coronamaatregelen worden verlengd tot en met 20 mei. Ook ons squashcentrum zal de komende periode tot en met 20 mei noodgedwongen gesloten blijven.

————————————-

Update 31 maart
Op dinsdag 31 maart heeft minister president Rutte laten weten dat de Coronamaatregelen zoals bekend gemaakt op 15 maart zullen worden verlengd tot en met 28 april. Dit betekent dat ook ons squashcentrum de komende periode tot en met 28 april gesloten zal blijven.

————————————-

Update 15 maart
Zondag 15 maart is het Coronabeleid van het kabinet opnieuw aangescherpt. Naast eet- en drinkgelegenheden, sauna’s, seksclubs en coffeeshops zijn ook sportclubs genoodzaakt de deuren voorlopig te sluiten. Daarom zullen ook wij tot en met 6 april gesloten zijn.

 

Updates
Mochten er door de overheid nieuwe maatregelen komen of huidige maatregelen worden verlengen, zult u de informatie hier kunnen vinden.